Slide curve img Ban03 Ban02 IT PARTNERS Shërbime të IT-së
Për biznesin tuaj
IT Partners ofron zgjidhjet dhe sherbimet me te mira e IT ne tregun shqiptar sftk-ply dot4 dot
Sherbimet Tona

Cfare Ofrojme ?

Business-Collaboration
IT Solutions

IT Partners ofron zgjidhjet dhe sherbimet me te mira e IT ne tregun shqiptar

Engineering-Services
Network Outsourcing

Kompania perdor nivel te larte te njohurise se saj per rrjetin kompjuterik dhe zgjidhjet e telefonise VOIP

Creative-Minds
Websites

IT Partners ofron sherbim per ndertim Website te optimizuar per te gjitha pajisjet

Revenue-Generation
GPS Solutions

Ne ofrojme nje sherbim shume te avancuar te monitorimit te mjeteve nepermjet GPS

Ban13
Monitorim GPS

Sherbim GPS

Nese ju duhet nje sherbim cilesor GPS ? IT-Partners eshte zgjidhja e duhur per biznesin tuaj

Zvogeloni Shpenzimet

Zvogeloni shpenzimet e teperta nepermjet sherbimit tone te GPS.

Raporte te detajuara

Merrni raporte ditore, javore, mujore ne cdo moment qe ju deshironi

triangle2
circle2
0
Active Emails
0 +
Vite Ekseprience
0
Kliente
0
Projekte
Email - Hosting

Hosting & Cloud

IT partners ofron sherbime si: Emaile Profesionale dhe Sherbim Hostimi. Maksimumi i sherbimit te hostimit

circle2
dot6
Content-Strategy
Content Strategy

Morbi vitae tristique sem, ut dignissim libero

Highly-Customizable
High performance

Etiam ornare vulputate vestibulum ivamus sit

Customer-Support
Customer Support

Phasellus mollis ipsum ut lobortis tincidunt.

Ban20
Technology
Technology

Nam semper iaculis eni euismod condi mentum

Media Marketing

Sit amet rhoncus leo velit a dui cras euismod

Network-Protection
Network Protection

Quisque sed scelerisque metus, a sagittis orci

Content-Strategy
Content Strategy

Morbi vitae tristique sem, ut dignissim libero

Highly-Customizable
High performance

Etiam ornare vulputate vestibulum ivamus sit

Customer-Support
Customer Support

Phasellus mollis ipsum ut lobortis tincidunt.

Ban20
Technology
Technology

Nam semper iaculis eni euismod condi mentum

Media Marketing

Sit amet rhoncus leo velit a dui cras euismod

Network-Protection
Network Protection

Quisque sed scelerisque metus, a sagittis orci

Content-Strategy
Content Strategy

Morbi vitae tristique sem, ut dignissim libero

Highly-Customizable
High performance

Etiam ornare vulputate vestibulum ivamus sit

Customer-Support
Customer Support

Phasellus mollis ipsum ut lobortis tincidunt.

Ban20
Technology
Technology

Nam semper iaculis eni euismod condi mentum

Media Marketing

Sit amet rhoncus leo velit a dui cras euismod

Network-Protection
Network Protection

Quisque sed scelerisque metus, a sagittis orci

dot5
triangle2
Featured Services

Our Latest case studies

Nulla eleifend, lectus eu gravida facilisis, ipsum metus faucibus eros, vitae vulputate nibh libero ac metus phasellus magna erat
image
Hardware & Software

Hardware & Software

image
Cloud Computing

Cloud Computing

image
Network Infrastructure

Network Infrastructure

Keni nje projekt ne mendje ?

Ne jemi ketu per tju dhene konsulencen e duhur

Teknologjia

Te rejat rreth teknologjise

Pricing Plan

great price plan for you!

Maecenas varius sem dui. Vestibulum semper ante a viverra posuere. Maecenas eleifend fermentum eros, et tristique eros.
Basic Plan
Ser06

$39/Per Month

 • Mobile Application
 • Android App Design
 • Mobile App Development
 • Software Development

Most
Popular

Professional Plan
Ser07

$59/Per Month

 • Android App Design
 • Mobile App Development
 • Software Development
 • Data Security
Advance Plan
Ser08

$79/Per Month

 • Mobile Application
 • Android App Design
 • Mobile App Development
 • Software Development