Rreth Nesh

Ne jemi partneri ideal per ju

IT Partners

IT-Partners eshte themeluar ne tetor 2008 me qellim ofrimin e sherbimeve te Teknologjise se Informacionit per tregun Shqiptar dhe ate rajonal.

MISIONI YNE

Ne zhvillojmë dhe mbajmë marrëdhënie besueshmërie me klientët tanë, duke punuar mbi team-building me organizatën tuaj në mënyrë që të sigurohet se janë arritur objektivat e biznesit.

VIZIONI YNE

Ne zhvillojmë dhe mbajmë marrëdhënie besueshmërie me klientët tanë, duke punuar mbi team-building me organizatën tuaj në mënyrë që të sigurohet se janë arritur objektivat e biznesit.

PSE NE

Stabilitet dhe Shpejtesi ITP kemi aftësitë për projektimin, furnizimin, instalimin dhe menaxhimin e plotë të projekteve IT dhe të telefonisë. Kjo eleminon ngaterresat si edhe krijon një pikë të vetme kontakti për të gjithë shitësit dhe nën-kontraktorët.

Kush Jemi Ne

IT Partners zotëron një rreth të gjerë eksperiencash dhe njohurish specifike për çdo fazë të projektit. Ndaj projekti juaj do të monitorohet dhe implementohet në mënyrë që të arrijë cilësinë më të lartë. Skuadra jonë teknike dhe kreative ofron metoda specifike për të kuptuar qëllimet e projekteve tuaja dhe strategjitë që duhen ndjekur për të arritur zgjidhjen më të mirë.