Grid Sidebar Both

Check out our Latest News!

Facebook braktis planet e shfaqjes së reklamave në WhatsApp

WhatsApp kishte një model të biznesit të përzier në fillim. Kompania fillimisht u kishte ngarkuar përdoruesve një tarifë abonimi vjetor, por ata më vonë e larguan atë, dhe që nga ajo kohë, aplikacioni ka qenë pa pagesë për t’u përdorur. Kur Facebook e bleu atë, nuk kishte dyshim se kompania planifikonte të fitonte para nga aplikacioni, por si do ta bënin...

Microsoft përfundon mbështetjen e Windows 7

Microsoft do të ndalojë mbështetjen e Windows 7. Kjo do të thotë se nuk do të lëshojë më azhurnime softuerësh, përfshirë softuerësh që mund të parandalojnë sulmet kibernetike, për miliona kompjuterë. “Ndërsa ju mund të vazhdoni të përdorni kompjuterin tuaj që ekzekuton Windows 7, pa azhurnime të vazhdueshme softuerësh dhe sigurie, ai do të jetë në rrezik më të madh...

Siri është asistenti virtual ‘më i madh në botë’, posedon 35% të tregut

Kur bëhet fjalë për asistentët virtualë, në varësi të telefonit dhe platformës që përdorni, mund të përdorni asistentë të ndryshëm virtualë, duke filluar nga Siri, Alexa, Google Assistant, etj. Por nëse do të kishte një titull “më i madhi në botë” kur bëhet fjalë për asistentët dixhitalë, a do të ishte Siri domosdoshmërisht një emër që ju vjen në mendje? Me...

Google me risinë e radhës që lejon zmadhimin e videove

Google Photos është një nga mënyrat më të mira për të ruajtur imazhet në Cloud, të cilat kjo kompani po i përmirëson vazhdimisht me veçori të reja. Në azhurnimin më të fundit në aplikacionin Android, Google Photos ju lejon të zmadhoni videon duke zvarritur videon në ekran me dy gishta. Një përmirësim i tillë, natyrisht, u vërejt për herë të parë...