Rreth Nesh

Home Why Choose Us
Pse duhet te na zgjidhni ne dhe

Cfare Ofrojme ?

Capa
IT Solutions

IT Partners ofron zgjidhjet dhe sherbimet me te mira e IT ne tregun shqiptar

Capa
Network Outsourcing

Kompania perdor nivel te larte te njohurise se saj per rrjetin kompjuterik dhe zgjidhjet e telefonise VOIP

Capa
GPS Solutions

Ne ofrojme nje sherbim shume te avancuar te monitorimit te mjeteve nepermjet GPS

Capa
Email - Hosting

IT partners ofron sherbime si: Emaile Profesionale dhe Sherbim Hostimi.

IT Partners

Kush Jemi Ne

IT-Partners eshte themeluar ne tetor 2008 me qellim ofrimin e sherbimeve te Teknologjise se Informacionit per tregun Shqiptar dhe ate rajonal.

Business Goal

65%

Traffic Growth

90%

Competitor Research

75%

curve img
Ban13
dot9
Klientet

Klientet

Cfare mendojne klientet per ner

dot
testi6
el03
testi4
testi3
sftk-ply

"Praesent eget metus pulvinar, eleifend dolor sed, tempus nibh. Lorem ipsum dolor sit amet Fusce vel scelerisque erat facilisis. Donec hendrerit diam sapien, vel scelerisque erat facilisis ut. Fusce sit amet leo ac eros dignissim porta in vel metus."

Anie Gomez

Web Developer

"Morbi molestie blandit libero et tempus.Praesent eget metus pulvinar, eleifend dolor sed, tempus nibh. Lorem ipsum dolor sit amet Fusce vel scelerisque erat facilisis. Donec hendrerit diam sapien, vel scelerisque erat facilisis lorem ipsum dolor sit amet Fusce."

Julia Miller

Web Designer

"Fusce at nisi sed sapien volutpat malesuada. All the Lorem Ipsum genchunks as dolor sit amet consectetur lorem ipsum dolor sit amet Fusce at nisi sed sapien volutpat malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet Fusce vel scelerisque erat facilisis."

Anie Gomez

Graphic Designer

testi5
testi2
testi1
circle2
dot6